За нас

Това е сайт за електронна търговия на българската марка EcoWay ( ЕкоВей ) за електрически скутери, велосипеди, тротинетки, триколки, сити коко.
Ние сме директен вносител на пълна гама с марката EcoWay ( ЕкоВей ) на електирчески превозни средства .

Предлагаме цялата гама от електрически средства за придвижване и на едро с необходимите отстъпки от цената!

Продуктите, които продаваме на дребно и едро са:
– Електрически мотоциклети ЕкоВей
– Електрически скутери с регистрационни табели ЕкоВей
– Електрически скутери, които не изискват шофьорска книжка и регистрационни табели,
– Отворени и затворени електрически триколки с или без регистрационни табели
– Професионална  доставка с наш  или куриерски фирми превоз
– Електрически тротинетки ЕкоВей
– Електрически карго камиони триколки ЕкоВей

Всички горепосочени електрически превозни средства ЕкоВей, които продаваме работят само на електричество. Консумацията им на електроенергия е от 2лв/600км до 2лв/400км.

Техните батерии са основно сменяеми и могат да се презареждат у дома или на работното ви място в обикновен контакт 220V 50/60Hz.

Скоростите, които развиват са от 25 до 45 км/ч.

Превозни средства, които не изискват регистрационен номер, могат да се управляват от хора от всички възрасти без шофьорска книжка за мотоциклет или кола. (те са част от закона за електрически превозни средства).

Превозни средства, които изискват табели, т.е. превозни средства с електромотор над 250 W, се управляват от хора с книжка за двигател до 50 кубика или с категория М.

Ако имате въпроси или уточнения, ще се радваме да им отговорим.

Освен ниската консумация, електрическите машини имат още един много положителен елемент. Нямат нужда от сервиз, тъй като нямат нито охладители, нито вода, нито масла. Те се състоят от три прости и основни секции:

Електрическият мотор (В нашите продукти двигателите са безчеткови, т.е. напълно електромагнитни без въглерод, така че никога да не се износват).

Батерията, която избираме е между две основни категории, оловна или литиева, като последната се отличава с ниско тегло и висока автономност и по-дълъг живот.

Контролерът, който с прости думи е мозъкът на превозното средство ръководи работата на горните две части по отношение на дросела.

В интерес на истината електрическите превозни средства нямат големи нужди от сервиза, така че ние го посещаваме за консумативи като накладки, гуми и след няколко години за батерията.

За връзка с нас tigtageu@gmail.com
Нашият магазин в Хасково се намира на бул. Васил Левски 2 в двора на Дилена, срещу завод Родина.
Координати на магазина Местоположение на магазина на ТАГ ЕООД

Шоурум в София на ул. Хага 12 с телефон 0878446801
Координати на шоурума ни
Шоурум ТИГТАГ София